Opiniones - Aparthotel Shusski
Limpieza
8.6%
8.6
Mapa
8.6%
8.6
Servicios
8.1%
8.1
Personal
9.2%
9.2
Precio
8.5%
8.5
204

Opiniones

Familia

España, Nov. 14, 2017, 4 p.m.

Valoración positiva

Todo genial. Seguro que volvemos y por supuesto lo recomendamos

Pareja

Espanya, Ago. 19, 2017, 11:54 a.m.

Valoración positiva

Hemos estado estupendamente. El apartamento estaba muy bien y el personal muy amable y atento. Solo hemos hechado en falta que limpiaran el apartamento al día ya que se ofrece como aparthotel no como apartamento.

Familia

españa, Jul. 30, 2017, 11:38 a.m.

Valoración positiva

Estancia agradable.Bien situada y el personal muy amable.

Familia

Espanya, Jul. 29, 2017, 3:10 p.m.

Valoración positiva

Hem estat molt be, tot molt net i la comoditat perfecte. L'únic inconvenient, per posar una cosa, és que el llum de led del tv s'hauria de poder apagar a la nit perquè reflexa moltíssim i és una mica molest. Tornarem segur i us recomanarem! Moltes gràcies

Pareja

Espanya, Jul. 27, 2017, 1:32 p.m.

Valoración positiva

Quan vam entrar a l'habitació ho vam trobar tot molt net i endreçat. Hem de dir que no havíem vist cap foto de les habitacions i anàvem una mica a cegues, i la veritat és que ens va sorprendre gratament.
Pel que fa a la ubicació, bé, no està mal ubicada i es veu perfectament, el que passa és que nosaltres vàrem contractar el pack amb el Cirque du Solei, i vulguis o no, tornar de nit, per poc tros que sigui, fa una mica de pal.
Pel que fa als serveis, només vam utilitzar el servei de pàrquing, així que no podem opinar molt de la resta, tot i que va ser molt còmode poder entrar i sortir a l'hora que volguéssim durant la nit.
El personal amb el qual vam tractar (recepcionista (noi), recepcionista (noia), i personal de l'hotel en general) van ser molt agradables i ens van ajudar amb els dubtes que teníem. La veritat és que és d'agrair un bon tracte.
Tema preu, com que vam agafar el pack del Ciruqe, doncs ens va sortir molt bé de preu, de fet, l'he recomanat a una amiga que fa poc que hi ha estat.

Familia

Espanya, Jul. 10, 2017, 11:09 a.m.

Valoración positiva

Limpieza, acogedor, hemos estado a gusto.
Sólo por comentar una cosa/sugerencia echaria en falta para el verano el Aire acondicionado. El calor que hay en el pasillo de la 4º Planta és molesto.